Kundinformation

Om du önskar en produkt som är tillfälligt slut i lager, maila mig för beställning på info@bryggkonst.se


Frakt och leverans

Vi levererar enbart inom Sverige. Frakt 30-109 kr. Orginalmålningar skickas som REK frakt 190 kr. Leveranstid 3-7 arbetsdagar. En bekräftelse på att vi mottagit er order skickas till den mail som du uppgett och när ordern har behandlats återkopplar vi till dig. Vänligen se skräpposten om det är så att orderbekräftelsen dröjer. Har du valt att betala med Swish så är det i orderbekräftelsen som du hittar numret. Uppge gärna ditt mobilnummer vid beställning så har posten möjlighet att skicka sms-avisering om försändelsen är för stor för att levereras till din postlåda. OBS vid Swish uppge köporder numret i meddelande.

Hör gärna av dig till mig om du har några frågor!


Betalningsalternativ

I dagsläget har vi 2 olika betalningsalternativ, Swish eller e-faktura. Swish numret kommer i samma mail som orderbekräftelsen (0kr) och e-fakturan skickas till den mail du uppgett (29kr). Betalningsvillkor 14 dagar på båda betalningsalternativen. OBS vid Swish ange köporder numret som meddelande.


Behandling av personuppgifter

Hela EU har sedan 25 maj 2018 en gemensam dataskyddsförordning. GDPR (General data protection regulation) Syftet med GDPR är att du som kund ska känna dig trygg med hur företag och organisationer behandlar dina personuppgifter. Du kan läsa mer om förordningen på datainspektionens hemsida www.datainspektionen.se. När du beställer produkter via vår webbshop behöver du ange de personuppgifter som är relevanta för att vi ska kunna leverera varan till rätt person och för att vi ska kunna fakturera för beställd order. Så länge det finns en pågående order eller samtal kopplade till befintlig order så sparas dina kunduppgifter, dock längst 2 år. Därefter kommer endast uppgifter rörande transaktionen att sparas i sammanlagt 7 år, i enlighet med bokföringslagen. Uppgifter kan då inte kopplas till dig som person. Du har rätt att när som helst begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Kontakta oss då på info@bryggkonst.se